040 911 4505 heidi@accessdesign.fi

Olen todella innoissani ideani kirkastumisesta, lumihangessa rämpimisen loppumisesta ja nousemisesta epätoivon alhosta!

Osallistuin nimittäin nelipäiväiseen Design Forumin Finlandin järjestämään Strategisen muotoilun valmennukseen, ja päivät herättivät hyviä ideoita ja uskoa liikeideani ja yritystoimintani työstämiseen brändin ja palvelumuotoiluajattelun näkökulmasta.

Anssi Kähärä Werkligiltä, Jari Danielsson strategia- ja designtoimisto Kuudennesta, Arni Aromaa Pentagon Designistä ja Tobias Dahlberg Wonder Agencystä tarjoilivat hienon paketin brändistä ja muotoiluajattelusta, niin että sitä on pitänyt vielä sulatella.

Palvelumuotoilun ideologia, ihmisläheisyys ja asiakaskeskeisyys tuntuvat ainakin minusta, kaupallista koulutusta vain vuoden opiskelleesta todella uskottavilta ideoilta ja koko yritystoiminnan perustavanlaatuiselta totuudelta.

Valmennukseen valittiin hakemusten perusteella, ja olen todella kiitollinen, että haparoivat perusteluni vetosivat valitsijoihin Design Forum Finlandissa. Lupaan, että aion toteuttaa aikomukseni ja teen suunnitelmistani vielä todellisia.

Neljännen valmennuspäivän Tobias Dahlberg antoi meille kuulijoille makupalan design thinking -ajattelusta, luovasta ongelmanratkaisusta ja saimme työstää muutamaa ongelmaa konkreettisesti.

Onneksi rohkaistuin kertomaan oman ongelmani ja sain kolme muuta kurssilaista miettimään ratkaisuja omiin ongelmiini. Vaikka saimme tehdä ryhmätöitä vain nopeasti ja lyhyesti, antoi prosessi hyviä ideoita jatkojalostamiselle.

Nimesin tämän blogin valmennuksessa pohtimamme ajatuksien pohjalta. Itse asiassa aion rekisteröidä domainin itselleni. Myös bloggaaminen, videot ja somekanavat olivat suunnitelmissa mukana, ja sitten jalkautuminen yrityksiin myymään ideaa.

Share
Visit Us
Follow Me
Tweet
SOCIALICON