040 911 4505 heidi@kaikkikokee.fi

Ensiksi teen tunnustuksen. Pari kuukautta sitten en ollut käyttänyt videokameraa sitten vuosituhannen vaihteen, saati aktiivisesti editoinut niitä. 2000-luvun vaihteessa elettiin vielä VHS-videoiden aikaa, mutta digitaaliset tallenteet olivat jo tuloillaan.

Nyt on muutamia arvokkaita muistoja VHS-videolla odottamassa, että saisin ne vielä joskus muunnetuksi digitaaliseen muotoon. No, ehkäpä saan sen tehtyä tai sitten testamenttaan videot jälkipolville riesaksi.

Kerron teksteissäni myös hyvistä kokemuksista, sillä pidän myönteisyydestä enemmän kuin purnaamisesta ja valittamisesta. Valitusvirsiä löytää helposti vaikka mistä: sanomalehtien tekstaripalstoilta, yleisönosastokirjoituksista, Facebook-päivityksistä ja niin edelleen! Valituksia on helppo myötäillä ja kulkea lauman mukana, mutta hyvän ja iloisen tarinan kertominen on taitolaji. Kokeile vaikka!

Some on blogeissa, Facebookissa, Instagramissa, YouTubessa,Whatsapissa ja minulle vielä vieraammissa alustoissa. Somen varhaisin muoto olivat viestinviejät, sähkösanomat, kirjeet ja puhelinkeskustelut – ja jopa puskaradiot, huhut ja luolamaalaukset.

Tekniikka on kehittynyt ja sen avulla on mahdollista tavoittaa yleisöt paremmin ja laajemmin. Aika ja keinot muuttuvat, sille emme voi mitään. On vain otettava muutokset myönteisesti ja löydettävä se oma juttu ennemminkin kuin nousta vastarintaan.

Tämä yleisön laajentuminen on tuonut omat vaatimuksensa, joita itsekin vasta opettelen. Tiedän, että videoni ovat kaukana huippulaatuisuudesta, mutta jos et jaksa niitä katsoa, paina pause tai stop. Uskon tulevani pikku hiljaa paremmaksi. Eivät ammattitubettajatkaan heti olleet pro.

Myös itseni mainostaminen ja kameran edessä luontevasti esiintyminen ovat minulle vielä vieraita ja outoja. Koko ajan yritän mutta vielä on paljon parannettavaa! Toistoja toistoja ja toistoja, niin sitten se alkaa sujua!

LINKEDIN
Share
Visit Us
Follow Me
Tweet
SOCIALICON